НачалоКиоскиТехнологииРеференцииЗа насКонтакти
         
ТЪРГОВСКИ ЦЕНТРОВЕ И МАГАЗИНИ

Много видове бизнес широко употребяват всички възможности, които киоските предлагат, като в замяна на това, получават печалба от инвестицията си под формата на повишени приходи от продажби.

Прочети още...
 
БАНКИРАНЕ И ФИНАНСИ

Самообслужването в банките е много по-напред от използване само на банкомати – все повече банки откриват как киоските помагат и подобряват обслужването на клиентите.

Прочети още...
ДЪРЖАВНА АДМИНИСТРАЦИЯ

Киоските подпомагат комуникацията с гражданите и осигуряват тяхното оптимално обслужване, като същевременно се облекчава работата на служителите в съответната институция.

Прочети още...
 
ТУРИЗЪМ И ПЪТУВАНЕ

Киоските предлагат решение за самочекиране на летища и автогари, а туристите имат възможността да получават възможно най-много информация, необходима през престоя им.

Прочети още...

ОБРАЗОВАНИЕ

Киоските са добро допълнение към материалната база на всяко учебно заведение и помагат на учащите да бъдат винаги информирани, което пък влияе положително върху учебния процес.

Прочети още...
 
ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ

Комуникациите са от първостепенна важност за осъществяването и поддържането на отношения с настоящите и потенциални клиенти и следователно осигурява по-висока печалба на всеки бизнес.

Прочети още...
ХОТЕЛИ И РЕСТОРАНТИ

В хотелите, баровете и ресторантите клиентите очакват по-професионално и адекватно цялостно обслужване. Киоските са перфектния начин за постигане на тези цели.

Прочети още...
 
ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ

Болниците и здравеопазването играят важна роля за качеството на нашия живот. Киоските могат да подобрят медицинските грижи, които докторите и останалия персонал полагат за пациентите.

Прочети още...
МУЗЕИ

Всеки съвременен музей трябва да се възползва от възможностите, предлагани от високите технологии. Киоските са изключително удобни за насочване на посетителите и допълнителното им информиране.

Прочети още...
 
ЛОТАРИЯ И ХАЗАРТ

Бизнесът със забавления расте бързо и киоските неминуемо ще бъдат част от него. Чрез киоските все повече хора ще се харесат тази форма на забавление.

Прочети още...


2014 Киоск България      
Намерете KIOSKY и във
Facebook Twitter